Activiteiten van Ondernemersvereniging Heesch.

Onze activiteiten beslaan drie hoofdzaken:

We behartigen de belangen van ondernemers richting de gemeente en overheden. Zo denken we nu mee over bedrijventerrein Heesch-West en de Vismeerstraat. Voldoende ruimte om te ondernemen is belangrijk, want zo kunnen onze leden groeien – als ze daar behoefte aan hebben.

Ook werken we samen met ondernemers om iets voor elkaar krijgen. Denk aan gezamenlijke inkoop, het onderhouden van winkelgebieden en overleg met het centrummanagement en De Samenwerkende Ondernemersverenigingen Bernheze. Of aan de inspanningen voor het Keurmerk Veilig Ondernemen. Om jonge ondernemers te betrekken bij onze vereniging, slaan we met Starters Succes de handen ineen.

Ten slotte draait het bij onze vereniging om samenkomen. Dat doen we op verschillende manieren: we organiseren bedrijfsbezoeken, barbecues, uitstapjes en de jaarlijkse ledenvergadering. Ook gezellige feestavonden, zoals naar aanleiding van ons 25-jarige bestaan, horen erbij.

Opgeteld hebben we Heesche ondernemers dus heel wat te bieden. Daar vallen natuurlijk ook jonge ondernemers en zzp’ers onder. Dus ben je dat of ken je iemand die dat is, kom gerust eens vrijblijvend naar onze bijeenkomsten. Je bent van harte welkom.